logo
főoldal
b17vitamin
gyakori kérdések
adagolás
kapcsolat

főképbarack
  Amigdalina (B17 vitamin)
barackAz Amigdalina-t, mint fehér kristályos anyagot, először két francia kutató izolálta sárgabarack magjából az 1800-as években,  amit ők B17 vitaminnak neveztek el. Az 1970-es évek után a készítményt egyre többen vizsgálták, ugyanis kimutatták, hogy a B17 rendkívül hatékony a daganatos betegségek kezelésében és megelőzésében.

Ma már nyugodtan kimondhatjuk, hogy az Amigdalina (B17) daganatellenes szer nem egy bizonyítást igénylő álom, hanem egy olyan tudományos bizonyítékokon alapuló valóság, amely betegek millióinak segítette a gyógyulását.

Megállapíthatjuk azt is, hogy az Amigdalina tumor ellenes hatással rendelkezik még azon betegek esetén is, akik gyenge fizikai állapotban vannak. Az Amigdalina terápia egy természetes kemoterápia, amely mindenféle mérgező és kellemetlen mellékhatás (hajhullás, hányás, rosszullét, stb.) nélküli. Amigdalina a természetben számos jól ismert növényben és gyümölcs magjában megtalálható, legnagyobb mennyiségben a barackmagban fordul elő, de szintén kimutatható a kölesben, lóbabban, csírában és a cirokban.
  Amigdalina (B17) összetétele és hatásmechanizmusa
kisérlet

Az Amigdalina (B17 vitamin) három fő alkotóeleme a cukormolekula, a hidrogén-cianid és a benzaldehid.

A daganatos sejtekben nagy mennyiségben előforduló béta-glukozidáz hatására az Amigdalina a már fent említett alkotórészeire bomlik. Tehát az erősen sejtpusztító cianid csak ott szabadul fel, ahol aktív daganatos sejtek vannak. Ennek a reakciónak köszönhetően a cianid megkezdheti a rákos sejtek elpusztítását, de csak is kizárólag azokat. Továbbá az egészséges sejtekben nagy mennyiségben előforduló rodonáz nevű enzimnek köszönhetően a nem felhasznált cianid tiocianáttá alakul, ami egy ártalmatlan vegyület, a vizelettel kiürül a szervezetből. Mivel a beteg daganatos sejtekben a rodonáz enzim alig vagy egyáltalán nincs jelen, a cianid nincs akadályozva abban, hogy a daganatos sejteket elpusztítsa.

  Amigdalina (B17) tabletta 100 mg
Amigdalina 100g tabletta


Fő alkotóelemei: cukormolekula, hidrogén-cianid, benzaldehid.

Tabletta: 100 mg

Doboz: 100 db tabletta

További információ...

  Amigdalina (B17) tabletta 500 mg
 Amigdalina 500g tabletta


Fő alkotóelemei: cukormolekula, hidrogén-cianid, benzaldehid.

Tabletta: 500 mg

 Doboz: 100 db tabletta

További információ...


  Amigdalina (B17) injekció
Amigdalina injekció


Fő alkotóelemei: cukormolekula, hidrogén-cianid, benzaldehid.

Injekció (intravénás és intramuszkuláris)

Doboz: 10 ampulla

Ampulla: 3g Amigdalina

További információ...

FONTOS! A beadással kapcsolatosan egyeztessen kezelőorvossal!!!

  Enzim Formula
Enzim Forte  

Az enzim terápia egy hatásos, biztonságos és természetes rákkezelési eljárás, melynek gerincét az úgynevezett protelytic enzimek alkotják. Ezek az enzimek képesek megbontani a daganatos sejteket körülvevő sejtburkot, így teret biztosítanak immunrendszerünknek, hogy elvégezhesse a daganatos sejtek elpusztítását, illetve beindítsa szervezetünk öngyógyító mechanizmusát. Bővebben...

Doboz: 200 tabletta


  Ester-C vitamin
Ester-C vitamin
Fő alkotóelemei: C-vitamin


Tabletta: 500 mg

Doboz: 225 db tabletta

 

Az Ester-C vitamin egy új innovatív formája a hagyományos C-vitaminnak. Egy szabadalmazott eljárással készülő non-acidic (nem sav bázisú) C-vitamin, amely metabolikus anyagokat tartalmaz. Az Ester-C vitamin egy speciális gyártási folyamat során, olyan eljáráson megy keresztül, amelynek eredményeként metabolikus (emésztést, felszívódást könnyítő) anyagokkal dúsul a vitamin. Az így készült C-vitamin nem befolyásolja a gyomor sav-bázis egyensúlyát, nem okoz emésztési problémákat, úgy ahogy azt esetleg a hagyományos nagy dózisú C-vitamin készítmények okozhatnak.

Ester-C vitamin előnyei:

  • Az Ester-C egy komplex C-vitamin, létfontosságú ásványi- és metabolikus anyagokkal.

  • Az Ester-C könnyebben abszorbálodik és hosszabb ideig marad a szervezetben, mint a hagyományos C-vitamin készítmények.

  • Kimutathatóan erősebb az antioxidáns hatása, mint a más eljárással készült C-vitaminoké.

  • Non-acidic (nem savas bázisú, pH 6,7) nem befolyásolja a gyomor sav-bázis egyensúlyát.

  • Nem irritálja az emésztőrendszert.